SOLIDWORKS 2021 Yenilikleri

SOLIDWORKS 2021 yenilikleri ile birlikte; tasarım, dokümantasyon, veri yönetimi ve iş akışı için sürekli kullandığınız SOLIDWORKS yetenekleri geliştirildi. SOLIDWORKS 2021 ve 3DEXPERIENCE WORKS ile birlikte, zorlu tasarımların üstesinden rahatlıkla gelin ve ürün geliştirmelerinizi hızla hayata geçirin! 

1

Kullanıcı Arayüzü

SOLIDWORKS, sezgisel ve özelleştirilebilir kullanıcı arayüzüyle tanınır. SOLIDWORKS 2021 tasarımlarınıza odaklanarak daha üretken ve hızlı olmanızı sağlayacak yenilikleri sunuyor. 

2

Parça Modelleme

SOLIDWORKS 2021 ‘de sac levha kenar flanşları, artık doğrusal olmayan kenarlar boyunca da oluşturulabilir. Görünümleri tam olarak tanımlamaya yardımcı olacak yeni bir renk seçici bulunuyor. Denklemler artık Özel Özellikler, Kaynaklı Montaj ve Sac Levha Kesim Listesi Özellikleri ‘nde değerlendirilebilir. Kaynaklı Montajlar için yeni kaplamalar ve Yapı Sistemlerinde delme noktalarını seçmek için yeni araçlar yer alıyor.

3

Montaj Performansı

SOLIDWORKS 2021 ile montaj çalışmalarına daha hızlı ve takılmadan erişerek ve üzerinde daha verimli çalışabilirsiniz. Hafif bileşenleri dinamik olarak yükleyin, dairesel referansları bulun ve konfigürasyonlardan yenilenmiş montajlar oluşturun. Zaman kazandıran bu geliştirmeleri, GPU’nuzdan daha iyi yararlanan yeni grafik iyileştirmeleriyle birleştirildiğinde, tasarımlarınızı vakit kaybetmeden oluşturabileceksiniz. 

4

Teknik Resim

Büyük çizimler için yakınlaştırma ve kaydırma performansı, bir çizimde gezinirken daha tutarlı. Öngörülebilir bir deneyimle sonuçlanan önemli ölçüde iyileştirmeler yapılmıştır.

5

eDrawings

eDrawings 2021, fikirlerinizi güvenle paylaşmayı, her zamankinden daha kolay hale getirmek için daha fazla seçenek sunuyor. 

6

Visualize

SOLIDWORKS Visualize 2021, CAD parçası veya montajına kaydedilen konfigürasyonları destekleyerek CAD modeliyle daha da sıkı entegrasyon sağlar. Visualize ayrıca yer değiştirme haritaları için gelişmiş destek sunarak, karmaşık görünüm dokularını her zamankinden daha gerçekçi hale getiriyor. Visualize Professional 2021, bir sanatçıya kavramsal eskiz efekti vermek için yeni bir kamera ‘toon’ filtresi sunar. Kesit görünümleri artık renkli kapak seçeneklerini destekleyerek ayrıntılı parça ve montaj işlemeleri oluştururken daha da fazla özgürlük sağlıyor.

7

Composer

SOLIDWORKS Composer 2021, içe aktarma sırasında composer projesine yüklenecek konfigürasyonların yanı sıra, kolay temizleme için içe aktarma işlemi sırasında tüm boş grupları kaldırmaya yönelik destek sunuyor. Genel yükleme sürelerinde de bir performans artışı görülecektir. Geçmişte, görünmez aktörleri hatırlamak zordu, şimdi Composer 2021 ile bu aktörler aktif olarak vurgulanacak. Kullanıcılar ayrıca SOLIDWORKS Composer 2021’de çalışırken daha temiz, daha modern kullanıcı arayüzünü fark edecekler.

8

Simulation

SOLIDWORKS Simulation 2021, daha hızlı temas hesaplama, temas stabilizasyonu, otomatik geometri düzeltme, daha sağlam ağ oluşturma ve iyileştirilmiş ağ tanılama sunarak temas ve ağ oluşturma etkinliklerinin ön işlemesini basitleştirir. SOLIDWORKS Simulation 2021 ile simülasyon çalışmalarınızı daha hızlı ve daha akıllı bir şekilde çözmeye başlayın.

9

Flow Simulation

İki karışmayan sıvı arasında serbestçe hareket eden akışları simüle etmek için kullanılan sıvı hacim yöntemi (VOF), SOLIDWORKS Flow Simulation 2021 ‘de geliştirilerek, dönen bölgeleri dahil etmenize ve karıştırma simülasyonlarını daha doğru çözmenize olanak tanır. İşlem sonrası aktiviteler için, grafik oluşturma ve değiştirme süresini azaltacak grafiklerle birden fazla iyileştirmeyi keşfedin, böylece anlamlı sonuçları daha hızlı yayınlayabilir ve paylaşabilirsiniz.

10

Plastics

SOLIDWORKS Plastics 2021, etki alanı tabanlı malzeme tanımları tanımlamanıza olanak tanır. Yeni Sketch ile bölme ve köpürtücüleri de kullanabilirsiniz. Artık plastik enjeksiyon çalışmalarınızı bir ağ oluşturmaya gerek kalmadan tam olarak tanımlayabilir, bu bilgileri oluşturmak, değiştirmek ve paylaşmak için gereken süreyi önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Ek olarak, artık aşırı kalıplama enjeksiyon etütleri kurabilir ve SOLIDWORKS Plastics 2021’e eklenen 100’lerce yeni malzemeden yararlanabilirsiniz.

11

SOLIDWORKS PDM

SOLIDWORKS PDM 2021 Treehouse Görünümü ile referansları keşfetmenize ve belgelemenize olanak tanır. İş Akışı Simgeleri, ekip genelinde süreçlerinizin görsel olarak tanınmasını sağlar. Malzeme Listesi, daha fazla CAD iş akışını hesaba katar ve günlük PDM işlemlerini hızlandırır.

12

Electrical

SOLIDWORKS 2021 Electrical, daha fazla kontrol ve tasarım doğruluğu için hangi kablo demetinin kullanılacağını tanımlamamıza olanak tanır. Kabloların yönlendirme montajları, neyin ne zaman yönlendirileceğini seçerek geliştirme sürecini basitleştirecek ve hızlandıracaktır.

13

SOLIDWORKS MBD

SOLIDWORKS MBD 2021, DimXpert boyut şemanıza veri hedefi sembolleri ekleme ve 3D PDf’lerde büküm tabloları dahil ederek ürün ve üretim verilerini (PMI) düzenleme yeteneğini genişletir.

14

Grafik Performansı

Tasarım deneyimi için çok önemli bir konu olan grafik performansında yapılan iyileştirmeler ile büyük montajlarda çalışmak her zamandakinden daha da keyifli! Performans testinde görüleceği üzere gayet tatminkar düzeyde.

15

Montaj 'da Hızlı Erişim Araçları

SOLIDWORKS 2021 ‘de montajlar için yeni üretkenlik araçları, montaj tasarımları üzerinde daha iyi kontrol sağlıyor. Zincir Çoğaltmaları için yeni aralık seçenekleri ve desenli Bileşen Konfigürasyonları için senkronizasyon seçenekleri bulunuyor. Ek olarak, montaj ilişkisi hizalama kontrolü yapılan iyileştirmeler ve Yuva Montaj İlişkilerinin dönüşünü kilitleme yeteneği dahil olmak üzere Yuva Montaj İlişkisi varsayılanları için yeni seçenekler geliştirilmiştir.

16

Detaylandırma Modu

SOLIDWORKS 2021’de sunulan Teknik Resimler için Detaylandırma Modu; Detay, kırma ve kırpma görünümlerinin oluşturulmasını desteklemek için geliştirilmiştir. Delik bilgileri artık detaylandırma modunda desteklenmektedir. Mevcut notların içeriği ve özellikleri artık değiştirilebilir ve tolerans değerleri ve ok türü dahil olmak üzere mevcut ölçümlendirmeler tamamen düzenlenebilir.

17

Routing

SOLIDWORKS 2021 Electrical 3D Routing, karmaşık kablo yollarının oluşturulması için Çizgiler ve Spline’ları destekleyerek her zaman zorlu görevlere ayak uydurur. Birden fazla kabloyu klipslere bağlama yeteneği, rotalarınızı düzeltirken size çok zaman kazandıracaktır.

*SOLIDWORKS 2021 Sistem Gereksinimleri için lütfen tıklayınız.