3DEXPERIENCE – 3DSwym Topluluk ve Konuşma Arayüzleri

3DSwym, toplulukların ve konuşmaların iç ve/veya dış ekosistemlerde paylaşma ve yenilik yapma gücünü göstermektedir. Sezgisel içerik oluşturma araçları ve sosyal etkileşim sağlayarak şirketinizin daha çevik ve yenilikçi olmasına yol açar. Bu yazıda 3DSwym uygulamasının ve 3DSwym kontrol paneli uygulamasının son kullanıcıya yönelik özelliklerinin kullanıcı arayüzünü açıklayacağız.

3DSwym Yetenekleri

3DSwym, kullanıcıların uzmanlıklarını, deneyimlerini, bilgilerini veya becerilerini paylaşarak yenilik yapmanın kolay bir yolunu sunar. İşte 3DSwym’in temel yetenekleri:

 

Topluluk Oluşturma ve Bilgi Paylaşımı: Kullanıcılar, uzmanlık, etkinlik veya ilgi alanına göre gruplandırılmış katkıları ve yorumları kullanarak bilgi paylaşmak için topluluklar oluşturabilir ve bu topluluklara katılabilirler.

 

Sosyal Katkılar ve İletişim: Kullanıcılar, gönderi , medya , sorular , wiki sayfaları  ve fikirler  gibi sosyal katkılarla etkileşime geçebilir. Bu, diğer topluluk üyeleriyle yeniliği artırmak için harika bir yol sağlar.

 

Topluluk Yönetimi: Yöneticiler, toplulukları yönetmek için Topluluklar Kontrol Merkezi’ni kullanabilirler.

 

Profil Yönetimi: Profil widget’ında kullanıcılar, profil bilgilerini, etkinlikleri, bağlantıları ve ayarları yönetebilirler.

 

Fikir Alışverişi ve İletişim: Kullanıcılar, yeni kavramlar üzerinde sohbetler oluşturabilir ve gerektiğinde bu sohbetleri bir topluluğa dönüştürebilirler.

 

Sesli ve Görüntülü Aramalar: Konuşmanın üyeleri, sesli  ve görüntülü  aramalar başlatarak etkileşimde bulunabilirler.

 

3DSwym Arayüzü – Communuties

 

3DSwym’de bilmeniz gereken birkaç özel topluluk arayüzü kavramı vardır.

 

Belirli arayüz öğeleri aşağıdaki resimlerde numaralandırılmış şekilde görebilir ve aşağıdaki tabloda açılamalarını inceleyebilirsiniz.

Communities Arayüzü 1                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

3DSwym Arayüzü – Conversations

3DSwym’de bilmeniz gereken birkaç özel topluluk arayüzü kavramı vardır.

Belirli arayüz öğeleri aşağıdaki resimlerde numaralandırılmış şekilde görebilir ve aşağıdaki tabloda açılamalarını inceleyebilirsiniz.

Conversations Arayüzü 1

3DSwym uygulamaları hakkında bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Leave a Reply