SOLIDWORKS 2024 Yenilikleri ve Son 5 Yılda Yapılan Geliştirmeler

SOLIDWORKS 2024 yenilikleri beklenildiği üzere pek yok güncelleştirme ve iyileştirmeyi beraberinde getiriyor. Onlarca yıldır SOLIDWORKS, kesintisiz olarak her yeni sürümde yüzlerce geliştirmeyi sundu. Hiç de şaşırtıcı olmayacak şekilde bu durum SOLIDWORKS 2024 için de devam ediyor.

SOLIDWORKS 2020-2024 sürümlerindeki parçalar, montajlar, teknik resimler ve kullanıcı deneyimi özelliklerinde ki öne çıkan yenilikleri aşağıdaki video ulaşabilirsiniz.

SOLIDWORKS 2020-2024 Dikkat Çeken Yenilikler

Son beş ana sürümünün her biri, önemli Parça Modelleme özelliklerini ve iş akışlarını sundu. Son güncellemeden bu yana aşağıdaki yenilikleri kaçırmayın: Delik Sihirbazı, 3B Doku, Renk Seçici ve daha fazlası.

Diğer sürümlerde olduğu gibi son beş ana sürümünde de güçlü Montaj iş akışları ve artırılmış performans sunuldu. Son güncellemede; Atomic STEP, Manyetik Montaj İlişkileri, Daha Hızlı Açma, Grafik süreleri ve daha fazlası sunuluyor.

Yayınlanan diğer beş ana sürümünün her biri, faydalı yeni Çizim iş akışları ve yeteneklerle geldi. Son yükseltmeyle birlikte şunları kaçırmayın; Malzeme Listesi Filtreleri, GTOL arayüzü, Detaylandırma Modu ve daha fazlası. 

 

Her geçen sürümle birlikte SOLIDWORKS Kullanıcı Deneyimine harika iyileştirmeler getirdi. Son yükseltmeyle birlikte; S-Tuşu Komut Arama, Referans geometrisini Gizle/Göster, Yorumlar ve daha fazlası.

SOLIDWORKS 2024 yenilikleri hakkında detaylı çalışmamızı çok yakında sizlere sunacağız. Yeni yayınlanacak sürüm hakkında daha fazla bilgi için bizlere hemen ulaşabilirsiniz. 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir