Mobil CAD Programı Arıyorsanız eDrawings Pro Tam Size Göre!

Computer-aided design (CAD) çeşitli mesleki alanlarda çalışan çağdaş mühendisler için önemli bir araçtır. Şirketlerin bulut tabanlı bilgi işlem çözümlerine doğru yönelmesiyle ve Internet of Things (IoT) mühendisliğin tüm yönlerine ulaşmasıyla, mobil CAD programları hiç olmadığı kadar değerli kaynaklar haline gelecek. Bu haberimizde en popüler mobil CAD uygulamalarından biri olan eDrawings Pro ile neler yapabileceğinizi keşfedin.

blog 2
 

eDrawings Pro

Solidworks  eDrawings app ile kullanıcılar 2D ve 3D CAD dosyalarını görüntüleyebilir. Dokunmatik tabletlerle herhangi bir modelin konumunu değiştirebilir, yakınlaştırıp, resmi genişletebilirsiniz. Görüntüleyici modelin belirli bölümlerini gizlemek veya yakından bakmak için kesit görünümleri çekmenizi sağlar. Kullanıcı ek açıklamalar yapabilir, ölçümleri oluşturabilir, daha sonra paylaşılmak üzere serbest gösterimler ile model işaretleyebilirsiniz. Ayrıca görüntüleyici bir bileşenler ağacı ile birlikte patlamış model görüşünü desteklemektedir.

blog 1eDrawings Pro modellerin bölüm kesimlerini oluşturabilir aynı zamanda daha net bir görünüm için modellerin bazı yönlerini gizleyebilir.

Aplikasyon “Artırılmış Gerçeklik” özelliği ile, real-world ayarlarında modeli gerçek objeler üzerinde görmenizi sağlar. 3D modelinizi 1’e 1 ölçüyle görmek için tabletinizin kamerasını masanızın üstünde sabit tutmanız yeterli bu sayede modelin masanın üstündeki görüntüsünü görebilirsiniz. Programda SolidWorks, orijinal DXF ve DWG dosyaları rahatlıkla açılabiliyor.

Kaynak:http://machinedesign.com/’dan çeviridir.

armada yazılım logo_küçük

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir