3DEXPERIENCE platformunun güçlü ve eksiksiz simülasyon çözümleri ile tanışınSIMULIA ürün ailesi, tasarımlarınızın mükemmele ulaşmasında benzersiz deneyimler sunuyor.

SIMULIA

Simulia ürün ailesinin, üstün simülasyon çözümlerini keşfedin!

Tasarımların gerçek dünyadaki davranışını keşfederek, malzemelerin ve ürünlerin performansını hızla değerlendirin. SIMULIA ürün ailesi, tasarımdan üretime kadar ihtiyacınız olan analiz ve simülasyon araçlarının tamamını sunar.

SIMULIA nedir?

3DEXPERIENCE platformunun güçlü yazılımı SIMULIA, simülasyon kullanıcıları için bir devrim niteliğindedir. SIMULIA ürün ailesi, ihtiyaç duyulduğunda işlevselliğinizi arttırarak verimliliğinizi daima en üst seviyede tutmaktadır.

SIMULIA uygulamaları; fiziksel prototiplere geçmeden önce malzeme ve ürünlerin performansını, güvenilirliğini ve güvenliğini değerlendirme sürecini hızlandırır. 

3DEXPERIENCE® Platformu tarafından desteklenen SIMULIA kullanıcıların ürün, doğa ve yaşamın gerçek dünyadaki davranışlarını keşfetmelerini sağlayan, gerçekçi simülasyon uygulamaları sunar.

Sezgisel ve etkileşimli 3DEXPERIENCE platformu; ekiplerinizin 3B simülasyon sonuçlarını paylaşmasına, görselleştirmesine ve  her yerden eş zamanlı olarak işbirliği yapmasına olanak tanır.

Piyasada kendini kanıtlamış olan Abaqus teknolojisini kullanarak; en basit doğrusal statik analizden, en karmaşık doğrusal olmayan düşme testine ve etki analizlerine kadar her türlü yapısal analiz görevini güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

 

Neden SIMULIA?

Sektör lideri Abaqus teknolojisi üzerine inşa edilen SIMULIA ürün ailesi, ürün tasarımlarını doğrulamak ve geliştirmek için daha hızlı analiz yapma gücünü sunar. Karmaşık doğrusal ve doğrusal olmayan analizler yapmak için SIMULIA doğru sonuçlara hızla ulaştırır.

Doğrusal , doğrusal olmayan , statik , yarı statik , dinamik , doğrusal ve doğrusal olmayan malzemeler, kayan temas etkileşimleri, büyük deformasyonlar , büyük gerinim doğrulaması için gelişmiş Abaqus teknolojisi sunulur.

3DEXPERIENCE® Platformu tarafından desteklenen SIMULIA kullanıcıların ürün, doğa ve yaşamın gerçek dünyadaki davranışlarını keşfetmelerini sağlayan, gerçekçi simülasyon uygulamaları sunar.

SIMULIA savunma, havacılık, denizcilik, otomotiv, demiryolu, enerji, endüstriyel ekipmanlar, yüksek teknoloji, inşaat, doğa bilimleri, hızlı tüketim malları ve biyomedikal, endüstriyel uygulamaları da kasayan alanların tamamına uygulanabilen mühendislik yazılım araçlarını barındırır. 

Sadece bir yazılım çözümünden ibaret değil, 3DEXPERIENCE platformunun avantajı sayesinde, ihtiyaç duyduğunuz anda analiz ve simülasyon çözümleriniz anında genişletilebilir.

 

SIMULIA Rolleri

Uygulama mühendisliği, Multifizik/Multiscale ve Simülasyon veri bilimi disiplinlerini içeren, genişletilebilir roller yer almaktadır.

Uygulama Mühendisliği

Kullanıcılara endüstri uygulamalarına göre roller sağlar. Simülasyon teknolojisi yapıları, plastik enjeksiyon kalıplama, akustik ve yapısal uygulamaları ve fazlasını kapsar. Ekiplerin tasarımı yönlendirmesine ve yeniliği güçlendirmesini sağlamak için uygulamalar  sunulur.

 

Multifizik-Multiscale

Doğrudan ürün verileriyle bağlantılı karmaşık montajlar dahil olmak üzere yapıların, akışkanların, çok gövdeli ve elektromanyetik senaryoların güçlü simülasyonunu sağlar. Modelleme, simülasyon ve görselleştirme teknolojisi, süreç yakalama, yayınlama ve yeniden kullanım dahil olmak üzere 3DEXPERIENCE Platformuna tamamen entegre edilmiştir.

Simülasyon Veri Bilimi

Tüm platform kullanıcıları, Simülasyon Süreci ve Veri Yönetimini (SPDM) bir üst seviyeye taşıyan Simülasyon Veri Bilimi disiplinindeki yetenekleri kullanarak simülasyonun değerlerinden yararlanabilir. Güçlü sonuç analizi, kullanıcıların karar verme konusunda bilgi vermek için simülasyon sonuçlarını kullanmasına olanak tanır. 

SIMULIA ürün ailesi hakkında daha fazla bilgi için iletişim bilgililerimiz:

+90 (216) 379 8 379

Esentepe Mah. Cevizli D100 Güney Yanyol Lapishan No:25-6156 34870 Soğanlık - Kartal / İstanbul