PHOTOVIEW 360 AÇILMIYOR

Teknik İpuçlarıKategori: SolidworksPHOTOVIEW 360 AÇILMIYOR
Serhat ZENGİN Teknik Destek Mühendisi 3 sene önce oluşturdu

Photoview 360 (İşleme araçları) başlamadığı zaman Windows® Dosya Gezgini adresi çubuğuna “%appdata%\Luxology” diye aratıp karşımıza çıkan dosyayı silerek çözüm üretebilirsiniz.

https://wolkiie-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/serhat_zengin_armadayazilim_com/EmWgaKKKDtFOv-vP6okfMvYB6TkTcOvFb7Gvft7cXEaXXw?e=5iPNoM adresinden Bonjour 3.0.0 ı indirip yeniden kurarak sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Eksik dosyaları Solidworks’un tamamlaması için Solidworks kurulum dosyası içerisinden PreReq>CheckForUpdates>sldCheckForUpdates  dosyasını çalıştırarak eksik dosyaları tamamlatabilirsiniz.

Solidworks’u temiz kurulum ile yeniden kurarak Gerçekçi Görüntü almama sorununu çözebilirsiniz. Temiz kurulumu yapmak için temiz kaldırma işlemini yapmanız gerekmektedir. Bu işlemi resimlerde görüldüğü gibi yapabilirsiniz.

Resimlerde gösterilen tikli yerleri işaretleyerek, sonrasında çıkan uyarıya evet diyerek temiz kaldırma işlemini yapmış olursunuz. Solidworks ‘u tekrardan kurarak temiz kurulum yapmış olursunuz.

Kaynak:

https://forum.solidworks.com/thread/187727