DriveWorks Web Entegrasyonunda Projenin Ön İzlemesi Nasıl Eklenir ?

 

Driveworks web entegrasyonunda web siteniz içerisinde projelerinizin örnek görsellerini aşağıdaki gibi görmek istiyor ancak boş bir png dosyası ile karşılaşıyorsanız aşağıdaki adımı uygulayarak projenizin görsellerini ekleyebilirsiniz.

Öncelikle Driveworks projelerinizi depoladığınız Windows konumunu açmanız gerekmektedir. Bu kısımda tavsiye edilen alan C diski içerisinde bir ana klasör oluşturmak ve her bir proje için bu ana klasörün içinde alt klasörleme mantığı ile çalışmaktır. Bu şekilde çalıştığınızda örnek dosya yolunuz aşağıdaki gibi olacaktır.

C:\Driveworks Pro Projeler\Conveyor Training Models

Projenizin ön izlemesinde görmek istediğiniz görseli LiveProjectImage.png ismi ile proje dosyanızın içine eklemeniz gereklidir.

Bu kısımda dikkat edilmesi gereken iki husus vardır. Birincisi, ismin herhangi bir değişiklik yapılmadan LiveProjectImage.png şeklinde eklenmesidir. İkincisi ise, eklenen görsel dosyasının proje dosyasının direkt içine eklenmesidir. Bu kısımda Driveworks Pro Projeler dosyası tüm projelerin ana klasörüdür. Conveyor projesinin ana klasörü ise Conveyor Training Models dosyasıdır ve görsel de aşağıda görebileceğiniz üzere direkt conveyor klasörü içerisine eklenmiştir.

Bu şekilde ekleme yapıldığında sizde ilk görseldeki gibi projelerinizin ön izlemesini görebilirsiniz.

 

 

Leave a Reply