SOLIDWORKS Manage Dosyalarını Paylaşma

SOLIDWORKS Manage, Web Plenary istemcisine bir HTTP bağlantısı aracılığıyla sistemlerinde Manage’ın yüklü olmadığı kişilerle dosya paylaşmanıza olanak tanır. Bir dosyayı paylaşmak için sağ tıklayın ve Paylaş’ı seçin. Solidworks Manage programında dosya paylaşımının nasıl gerçekleştirileceğine dair kapsamlı bir rehber sunmaktadır. Dosya paylaşımı, mühendislik projelerinde iş birliği ve verimliliği artırmanın temel unsurlarından biridir. Solidworks Manage, dosya yönetimi ve paylaşımı konusundaki yetenekleri ile kullanıcılarına güvenli, etkili ve organize bir çalışma ortamı sunar.

Manage Paylaşma Seçenekleri

Bu size aşağıdakiler gibi çeşitli seçenekleri seçebileceğiniz bir ekran gösterecektir:

  • Görünen ad : Bağlantıyı alan kişinin gördüğü ad.
  • Güvenlik seçenekleri : bağlantınızı bir parola ile koruyun ve/veya bir son kullanma tarihi belirleyin.
  • E-posta gönder veya Bağlantıyı kopyala : Kendini Yönet’ten bir e-posta göndermeyi veya bağlantıyı panoya kopyalayıp mevcut bir e-postaya, anlık mesajlaşma sohbetine veya bir belgeye yapıştırmayı seçebilirsiniz.

  • Dosya Paylaşımı altında Dosya Paylaşımını Etkinleştir seçeneğinin seçilmesi gerekir. İsteğe bağlı olarak diğer ayarlar da yapılandırılabilir.

Yukarıdaki ayarlar tamamlandıktan sonra Share komutu aşağıdaki gibi bir bağlantı sağlayacaktır. Bu bağlantı üzerinden dosyaları kolaylıkla paylaşıma sunabiliriz.

Leave a Reply