Bir Bilgisayar Tanımlayıcısı Alınamadı. Devam Edebilirsiniz, Ancak Gelecekte Etkinleştirme Veya Aktarım Sorunlarınız Olabilir

“Bir bilgisayar tanımlayıcısı alınamadı. Devam edebilirsiniz, ancak gelecekte etkinleştirme veya aktarım sorunlarınız olabilir.”

Tamam’ı tıkladığınız zaman “Etkinleştirme işleminden tekrar gerçekleştirmenizi isteyecek.Yazılımı şimdi etkinleştirmek istediğinizde

İşlem başlatılamadı (66, iActTransactionStartFixActivateApp () / flxActAppActivationReqCreate () hatalı [50001, 41013, 8]).

Tamam’ı tıkladığınızda ve Etkinleştirme / Yeniden Etkinleştirme Başarısız gibi hata alacaksınız. Bunun çözümü olarak yazılımın temiz kurulum yapılmasıdır. (kayıt defteri girdilerini de seçerek )

Temiz kurulumu ise Denetim Masası > Program Kaldır > Solidworks 20xx > Kaldır seçiniz.

Buradaki solidworks ismi sürümünüze göre değişklik gösterebilir. Solidworks 2020 sp3 gibi

Değiştir seçip “Kayıt Defteri Girdileri” ve “Veri Dosyaları ve Klasörleri” önündeki kutucukları seçiniz. Özete geri dön seçeneğini seçiniz.

Karşınıza çıkan pencerede öğeleri kaldır seçiniz.

Lisansınızın devredışı bırakılmasını istiyorsanız Şimdi Devredışı Bırak Seçeneğini seçin ya da Yazılımı devre dışı bırakmadan kaldır seçeneğini seçin.

Size standart kaldırmanız parçası olmayan öğeleri silmek için seçtiniz. Tüm seçili öğeleri kaldırmak için bir yeniden başlatma gerekli olabilr.

Devam etmek istiyor musunuz ? sorusuna evet deyip kaldırma işlemini başlatın.

Bitince bilgisayarınızı yeniden başlatın. Programı tekrardan yüklediğiniz zaman sorun çözülecektir.

 

Leave a Reply