Dinamik Referans Görselleştirme Açma / Kapama

Özellik bağımlılıklarını hızlı bir şekilde görüntülemek için FeatureManager tasarım ağacındaki öğeler arasındaki grafik ilişkilerini görüntüleyebilirsiniz.

Dinamik Referans Görselleştirme, FeatureManager tasarım ağacındaki öğeler arasındaki üst ve alt ilişkilerini görüntülemenizi sağlar. Fareyle FeatureManager tasarım ağacında referansları olan bir özelliğin üzerine geldiğinizde, ilişkileri gösteren oklar görüntülenir. Üst öğe ve satırların üst üste binmesini önlemek için ebeveyn ve çocuk ilişkileri geliştirilmiştir. Mavi oklar ana ilişkileri gösterir. Mor oklar çocuk ilişkilerini gösterir.

Bir özellik genişletilmediğinden referans gösterilemiyorsa, ok, referansı içeren özelliğe işaret eder ve gerçek referans, okun sağındaki metin kutusunda görünür.

Üst ve alt ilişkilerini görüntülediğiniz özelliği belirtmek için oklar daireden başlar. Kapamak için unsur ağacının en üst kısmına gelin ve sağ tıklayın. Çıkan seçeneklerden dinamik referans görselleştirme üst öğe ve alt öğeyi ayrı ayrı seçmeniz gerekmektedir.

Leave a Reply