DRAFTSIGHT Lisansınızı Başka Bir Bilgisayara Aktarma

Şu anda zor bir zaman ve dünyanın her yerinde insanlara kendilerini izole etmeleri ve mümkün olduğunda evden çalışmaları söylendi. Evden çalışması istenenlerden biriyseniz, ancak Ev PC’nizde DraftSight yoksa, üç seçeneğiniz vardır.

1: DraftSight’ı kurun ve 30 Günlük Deneme olarak çalıştırın. Ev PC’nize DraftSight 2020 Deneme Sürümü’nü hiç yüklemediyseniz, bu seçenek çalışacaktır.

2: DraftSight 2019 30 Günlük deneme sürümünü Ev Bilgisayarınıza önceden yüklediyseniz ve artık çalışmıyorsa, DraftSight Lisansınızı Office PC’nizden aktarabilirsiniz (tabii ki yalnızca size izin verilmişse!).

3: İlk seçeneklerden hiçbiri uygun değilse, gerekirse yeni bir DraftSight lisansı satın alabilirsiniz. Gereksinimlerinize bağlı olarak, fiyatlandırma yıllık 99,00 $ ‘dan başlar.

Ancak bu bir satış konuşması değil, bu yüzden bu blogda ikinci seçeneğe odaklanacağız, DraftSight Lisansınızı Ev PC’nize aktaracağım.

Aşama 1:

Bu, en kolay adımdır. DraftSight’ı başlatın ve DraftSight ekranınızın sağ üst köşesinde bulunan Yardım’ın yanındaki Aşağı Ok’a tıklayın.

Adım 2:

DraftSight’ı Etkinleştir’e tıklayın ve DraftSight Seri Numaranızı not edin. Buna ihtiyacınız olacaktır. Ayrıntıları aldıktan sonra iptal et’i tıklamanız yeterlidir.

 

Aşama 3:

Ardından, Yardım Menüsü’nden DraftSight’ı Devre Dışı Bırak’ı seçin. Aşağıdaki ekran görünecektir:

 

İleri’ye tıklayın ve ekrandaki talimatları izleyin. Tamamlandığında, aşağıdaki ekranı göreceksiniz:

Aşama 3:

Ev PC’nize DraftSight’ı indirin ve yükleyin. 30 Günlük Deneme sürümünü edinmek için draftsight.com adresine gidin ve normal bağlantıları takip edin.

  1. Adım:

DraftSight’ı başlatın ve Yardım Menüsüne gidin.

Adım 5:

Ev Bilgisayarınıza DraftSight’ı hiç kurmadıysanız, DraftSight Seri Numaranızı girmeniz istenecektir (Adım 1’den itibaren), İleri’ye tıklayın.

 

6.Adım:

Kur’a tıklayın ve DraftSight Kurulumunun tamamlayın ve ardından Bitir’e tıklayın.

DraftSight otomatik olarak başlayacaktır. İşte bu, DraftSight Lisansınızı İş Bilgisayarınızdan Ev Bilgisayarınıza nasıl değiştireceğinizdir. Merak ettikleriniz için bize https://armadayazilim.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Umarım hepiniz iyi kalırsınız ve yakında çalışma masalarınıza geri dönersiniz. Güvende kalın.

 

 

Leave a Reply