SOLIDWORKS PDM 2024 Yenilikler

Tasarım ve mühendisliğin dinamik dünyasında, teknolojik gelişmelerin ön saflarında yer almak başarının anahtarıdır. SOLIDWORKS PDM 2024‘ün piyasaya sürülmesiyle iş akışlarını kolaylaştırmayı, iş birliğini geliştirmeyi ve genel performansı yükseltmeyi vaat eden bir dizi özellik geliştirmesini sabırsızlıkla bekleyebilirsiniz.

 

Montaj Görselleştirme ve SOLIDWORKS PDM Entegrasyonu:

SOLIDWORKS PDM 2024, Montaj Görselleştirme aracıyla kusursuz entegrasyon sunarak kullanıcıların PDM değişkenlerine doğrudan aracın Özel Sütun iletişim kutusundan erişmesine olanak tanır. Artık PDM- veya PDM-Date gibi değişkenlere Özellikler altından kolayca erişilebiliyor ve bu da Montaj Görselleştirme panelindeki verilerin görselleştirilmesini geliştiriyor. Bu, montaj verilerinin yönetilmesine yönelik daha sezgisel ve kapsamlı bir yaklaşımı kolaylaştırır.

PDM Montaj Görselleştirmesi

Sürüme Özel İndirmeler için Web2 Gelişmeleri:

 

SOLIDWORKS PDM’ deki Web2 arayüzü artık kullanıcılara dosyaların belirli sürümlerini ve referanslarını indirme olanağı sağlıyor. Eş zamanlı indirme için birden fazla dosya seçilemese de Sürümü İndir iletişim kutusu, sürüm seçimi ve indirme ayarları üzerinde ayrıntılı kontrol sağlar. Bu geliştirme, kullanıcıların belirli dosya sürümlerine sorunsuz bir şekilde erişebilmesini ve bunlarla çalışabilmesini sağlayarak sürüm kontrolünü ve proje yönetimini geliştirir.

Gelişmiş Görselleştirme için Dosya Türü Simgeleri:

Gelişmiş Görselleştirme için Dosya Türü Simgeleri

SOLIDWORKS PDM 2024, kaynaklı montaj kesim listesi öğeleri ve yapıştırılan paylaşılan kaplamalar kullanılarak paylaşılan dosyalar için görsel ipuçları sağlayan yeni dosya türü simgeleri sunar. Bu simgeler, Dosya Ayrıntıları, Dosya İşlemleri ve Web2 dahil olmak üzere çeşitli iletişim kutularına entegre edilmiştir ve size dosya türlerini tanımlamanın hızlı ve görsel bir yolunu sunar. Ancak kesim listesi öğesi simgelerinin henüz SOLIDWORKS Malzeme Listeleri için mevcut olmadığını unutmamalıyız.

 

Durumu Değiştir Komutu ile Entegrasyona Göz Atın:

PDM 2024 kullanıcıları artık durum değiştirme işlemini tamamladıktan hemen sonra dosyayı teslim alma seçeneğine sahip. Geçiş Yap iletişim kutusunun sütun kümesini özelleştirmek, kullanıcıların Teslim Alma sistem değişkenini eklemesine olanak tanır. Bu, iş akışınızı kolaylaştırır, dosyaların durumları değiştikçe sorunsuz bir şekilde teslim alınmasını sağlar, verimli iş birliğini teşvik eder ve darboğazları önler.

Durumu Değiştir Komutu ile Entegrasyona Göz Atın

 

Geliştirilmiş Ağaç Kopyalama İletişim Kutusu:

SOLIDWORKS PDM Dosya Gezgin’inin Ağacı Kopyalama ilerleme iletişim kutusu, 2024’te dosya ağacı kopyalama işlemleri sırasında daha ayrıntılı bilgil”er sunacak şekilde yenileniyor. İki ilerleme çubuğu, dosya hazırlama ve bitirme eylemleri de dahil olmak üzere birincil ve ikincil adımlara ilişkin bilgiler sağlar. Bu geliştirme, kopyalama sürecini daha net anlamanızı sağlayarak şeffaflığı ve verimliliği artırır.

SOLIDWORKS PDM Kopyalama ağacı

 

Kasadan Al Tarihçe Detayları:

SOLIDWORKS PDM Dosya Gezgin’inde kullanıcılar artık bir dosyanın Geçmiş iletişim kutusunda ayrıntılı teslim alma olaylarını görüntüleyebilir ve teslim alma olaylarını geri alabilir. Bu, işlemi hangi kullanıcının gerçekleştirdiği hakkındaki bilgileri içerir ve tasarım sürecinde gelişmiş izlenebilirlik ve hesap verebilirlik sunar.

 

 

 

Leave a Reply