SOLIDWORKS Manage Görev Tamamlanmazsa Bildirim Gönderme

Platform genelinde görev atama ve tamamlama takibi yapın. Görev kayıtlarının yaratıcıları, sahipleri ve atananları vardır ve geçici olarak ‘değişebilir’ veya doğrudan ürün teslimatlarına bağlanabilir. Her türlü ürün veri kaydına (CAD verileri, dosyalar, Öğe ana maddeleri, Malzeme Listeleri, süreç iş akışı aşamaları ve proje aşamaları) bağlanabilirler. Görevler, takvimler, zaman çizelgeleri ve inceleme yetenekleri içeren özel kontrol panellerine sahiptir. Tüm ürün geliştirme ekibinize, sorumluluk oluşturmak ve basit anlık zaman yönetiminden veya aşama ve kilometre taşı tamamlama hedefleriyle ilişkili hesaplanmış zaman özetleri için proje yönetimiyle birlikte kullanılan her şeye izin vermek için kolay ve ilgi çekici bir yöntem sağlayın. Bu görevlerde kullanıcılar için kritik rol oynamaktadır.

Eğer görevler tamamlanmasa kullanıcılara bildirimler yollamak mümkündür. Aşağıdaki adımları izleyerek daha sistemli çalışmalar sağlayabiliriz.

Oluşturmuş olduğumuz görev ekranında üst tarafta yer alan ‘’Bildirimler’’ sekmesinden ayarlayabiliriz.

Görevler Penceresi

 

‘’Bildirimler’’ ekranında yer alan ‘’Görev şu süre içinde tamamlanmasa’’ bölümünden belirlediğimiz süre içerisinde görev tamamlanmazsa görev sahibine, görev oluşturana, atanan kullanıcıya ya da atayan kişiye bildirimler yollayabilmemiz mümkündür.

Görevler Bildirim  Penceresi

 

Leave a Reply