PDM Kullanıcı Şifresi değiştirme

SOLIDWORKS PDM, verilerin güvenli ve düzenli bir şekilde yönetilmesine olanak tanır. Kullanıcıların, belirli aralıklarla veya güvenlik nedenleriyle şifrelerini değiştirmeleri gerekebilir. Bu rehber, SOLIDWORKS PDM kullanıcılarının şifrelerini adım adım nasıl değiştirebileceklerini anlatmaktadır. Aşağıdaki adımları izleyerek, PDM kullanıcı şifrenizi kolay ve hızlı bir şekilde değiştirebilir, böylece veri güvenliğinizi sürdürebilirsiniz.

  • PDM yönetim paneline ilgili kullanıcının bulunduğu kasaya giriş sağlayın.
                                                       PDM Yönetim Paneli

 

1.Kullanıcılar dizinini genişleterek ilgili kullanıcının ismine sağ tıklayarak parolayı değiştir butonuna tıklayarak özelleştirme penceresine erişin.

2.ilgili pencerede yeni parolayı girerek doğrulama sağlamanız sonrasında, yönetim paneline giriş sağladığınız kullanıcının da bilgilerini girerek şifre değişimi sağlayabilirsiniz.

3.İlgili pencerede yeni parolayı girerek doğrulama sağlamanız sonrasında, yönetim paneline giriş sağladığınız kullanıcının da bilgilerini girerek şifre değişimi sağlayabilirsiniz.

                                        Parolayı Değiştir Penceresi

Bu yöntem dışında ilgili kullanıcının özellikler penceresine erişerek parola belirle kısmından da parola oluşturabilir veya değiştirebilirsiniz.

                          Kullanıcı Özellikler Penceresi

Leave a Reply