SOLIDWORKS Manage Kullanıcı Yetkilendirmeleri

SOLIDWORKS Manage, proje yönetimi, veri yönetimi ve süreç yönetimi gibi fonksiyonları entegre eden güçlü bir araçtır. Bu sistemde kullanıcı yetkilendirmeleri, veri güvenliğini ve iş süreçlerinin doğru kişilere atanmasını sağlamak için kritik bir rol oynar.

SOLIDWORKS Manage, verilerin kolayca dışa aktarılabilmesi için çeşitli seçenekler sunar. Özellikle Excel gibi yaygın kullanılan araçlarla veri dışarı aktarma işlemleri oldukça pratiktir.

Bu özellikleri kullanabilmek için kullanıcılara gerekli yetkilendirmelerin yapılması gerekmektedir. Bu ayarlamaları nereden yapacağımıza aşağıdaki adımları takip ederek bulabiliriz.

Seçenekler >  Yönetim seçenekleri adımlarını takip ederek panelimizi açıyoruz.

Seçenekler Paneli

 

Açılan ‘’Sistem Yönetimi’’ penceresinde ‘’Genel’’ sekmesinden ‘’İzinler’’ bölümüne geçiş yaparak bu alanda birçok kullanıcı izinlerini verebilmemiz mümkündür.

 

Sistem Yönetim Penceresi

 

Bu alandaki izinler ile Excel ile dışarı aktarmaya Kapasite Planlaması gibi izinleri verilmemize olanak tanımaktadır. Kullanıcı yetkilendirmeleri, sistem güvenliğini ve verimliliğini sağlamak için kritik bir araçtır. Aynı zamanda, Excel ile veri dışarı aktarma işlemleri, kullanıcıların verileri kolayca analiz etmelerine ve raporlamalarına olanak tanır. Bu adımlar sayesinde SOLIDWORKS Manage‘ı daha etkin bir şekilde kullanabilirsiniz.

 

 

Leave a Reply