Yeni Yapay Zeka Denoiser’ı Keşfedin!

Yeni Yapay Zeka Denoiser’ı Keşfedin!

SOLIDWORKS Visualize uygulamasında bir butona tıklayarak, görselleştirme çalışmalarınızı 10x kat daha hızlı almak ister miydiniz? Bu yepyeni özellik size projelerinizde önemli bir zaman avantajı sağlar mıydı? Oyunun kurallarını değiştirmeye hazır mısınız?

SOLIDWORKS Visualize 2018 SP3’e yepyeni bir süper özellik geliyor! AI (Yapay Zeka) Denoiser

NVIDIA’daki ürün geliştirme departmanı tarafından oluşturulan AI Denoiser, binlerce görüntü ve örnek proje dosyasını inceleyerek, görsel işleme ve yapay zekadan oluşuyor. Bu AI Denoiser, Visualize’ın sahnenizdeki görüntüyü tahmin etmesi ve sihirli bir şekilde ortadan kaldırmasını sağlar. Peki bu yeni özellik ne anlama geliyor? Aynı fotoğraf kalitesini AL Denoiser ile 10 kat daha hızlı sonuçlandırabilirsiniz! Son görsellerinizin 10 kat daha hızlı bitmesine yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda fotoğraflarınızı hazırlarken bu çarpıcı hızın keyfini çıkarabilirsiniz.

Herhangi bir Visualize fotoğraf alma görevini 10 kat daha hızlı tamamlamak gerçekten oyunun kurallarını değiştiriyor. Bu görevleriniz; fotoğraf, animasyon, uçuş animasyonu, patlatılmış görüntü, yeni 360-VR içerik, vb. olabilir. Visualize, bir fotoğrafı zaten nasıl hızlı oluşturabileceğini biliyor, ancak bu AI Denoiser, render hızlarımızı başka bir boyuta taşıyor. Bu, Visualize’ı piyasadaki en hızlı ve en kolay görselleştirme aracı haline getirmektedir.

Ve merak edenler için, evet, AI Denoiser, Visualize’ın hem “Hızlı” hem de “Doğru” render modlarında çalışacaktır. Bu yeni süper özellikten tam olarak yararlanmak için son oluşturma ayarlarını ayarlamanız gerekir. Eğer 3.000 kare geçişini doğru modda atayacak olursanız, şimdi sadece 300 kare zamanı bekleyeceksiniz. Denoiser ile render 10x daha hızlı olduğundan, 10x daha az render kare geçişi tanımlayabilirsiniz! 5000 = 500; 2500 = 250; 1.000 = 100; 500 = 50 ve benzeri. Geçiş sayısını daha da düşürebilirsiniz – tamamen size kalmış!

AI Denoiser, hem Standart hem de Profesyonel olarak SOLIDWORKS Visualize 2018 SP3 ile satışa sunulacak!

İşte, AI Denoiser’in güçlü performans artışının yan yana sonuçlarını gösteren, Visualize bir örnek videosu:

BONUS:
AI Denoiser’ı Visualize 2018 SP3’te sunduğumuzda, aynı Visualize sürümü, HIZLI modundaki yeni Şeffaflık kaydırıcısını kullanarak “solma” geometrisini de destekleyecektir. Bu, Doğru modunu kullanmanız gerekmediği ve artık sahnenizdeki geometriyi “değiştirmek” için HIZLI modunu kullanmanız anlamına gelir. Bu ‘Şeffaflık’, daha sonra bazı animasyon çalışmaları için Visualize Professional kullanılarak canlandırılabilir.

Hazırlayan: Barış KILINÇ

Alıntıdır.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir