SOLIDWORKS Flow Simulation Ejderha Ateşiyle Savaşıyor!

Gazların ve sıvıların akışını anlamak tasarımınızın performansını etkiler ve bu fark pazara sıcak bir ürün koymak ile tam bir çöp karıştırmak arasındaki fark gibidir. Bunu çözmenin en iyi yolu hesaplamalı akışkanlar dinamiğini (CFD) anlamakla başlar.

dragon_overhead-728x404

Sıvıların ve gazların tasarımınızda nasıl akacağını öğrenmek istediğinizde, SOLIDWORKS’ten bilgileri dışa aktarmanıza ya da bir uzmandan yardım almanıza ihtiyacınız yok! SOLIDWORKS’te yarattığınız 3D datalarınız CFD analizi için başlangıç noktasıdır. SOLIDWORKS Flow Simulation, mühendislerin ve tasarımcıların sıvı akışını ve ısı transferini CFD kullanarak hızlı ve verimli bir şekilde simüle etmelerini sağlar ve bunu direk olarak SOLIDWORKS 3D CAD’in içinde yapar.

Aşağıdaki videoda da izleyeceğiniz gibi SOLIDWORKS  Flow Simulation ile Havalandırma ve Elektronik Soğutma konularında bilgi sahibi olabilirsiniz. Şimdi arkanıza yaslanın ve savaş mühendisi olan Johnny Snow’un askerlerinin ejderhaların alevlerinden canlı çıkmalarını nasıl sağladığını izleyin.

[wpvideo My0Qayfz]

Logo_Armada_Yazilim_yanyazi

Kaynak: http://blogs.solidworks.com dan çevirilmiştir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir