WorkXplore'u Keşfedin!

both

WorkXplore 3D, tam özellikli yetenekleri, yüksek genel işlevsellik ve inanılmaz bir hızla güçlü bir kombinasyona sahip olması ile ön plana çıkar. Tasarım, süreç geliştirme, üretim, kalite, satış ve müşteri iletişimi, satın alma, ürün bilgisi gibi özellikle büyük ölçüde çapraz fonksiyonel ürün geliştirme faaliyetlerinde işbirliği, verimlilik ve etkinliği artırmak için geliştirilmiştir.
Yazılımın kullanımı gayet kolay! Özel dizaynı sayesinde bir CAD experti olmasanız da 2D ve 3D CAD dosyalarını kolaylıkla keşfedebilirsiniz.

WORKXPLORE 3D ÖZELLİKLERİNİ KEŞFEDİN
res 1
AÇIK KULLANICI ARAYÜZÜ
WorkXplore açık ve pratik ara yüzü sayesinde kullanıcılarına ana ekrandan doğrudan çekirdek fonksiyonlarına erişim imkanı sunar ve yazılımın hızlı olarak çalıştırılmasını sağlar.
res2
 YÜKSEK HIZLI DOSYA AKTARIMI
WorkXplore 3D, kullanıcılarına çeşitli CAD uygulamalarında oluşturulmuş dosyaları açarak sanal prototip veya 3D modelleri üzerinde çalışmalarını sağlar. Bu sayede kullanıcılar, gerçek bir prototip oluşturmak için zaman ve para harcamadan model prototip üzerinde geliştirmeleri uygulayabilirler.
res3
ÖLÇÜMLEMELER
Uzman olmayan CAD kullanıcıları dahi yazılımın önceden tanımlanmış seçim modlarını kullanarak; WorkXplore 3D’nin ölçüm fonksiyonlarını çözebilir ve hemen iyi sonuçlar elde etmeye başlayabilir.
res4
AÇIKLAMALAR
Kullanıcılar doğrudan boyutsal geometrik ölçümler, açıklamalar ve etiketleri 3D modele ekleyebilirler bu sayede 2D çizimlere duyulan ihtiyaç azalacaktır.
res5
ANALİZ
WorkXplore 3D genellikle çok pahalı CAD programlarında olan bir dizi analiz fonksiyonu sunar. Çok hızlı olmasının yanı sıra fonksiyonların kullanımı gayet kolaydır.
res6
ANİMASYON
WorkXplore 3D, patlatılmış görünümlerin veya animasyonlu montaj hareketlerinin oluşturulmasına imkan veren tamamen işlevsel bir animasyon çekirdek içerir.
res7
DÖKÜMANTASYON
WorkXplore 3D ile kullanıcılar teknik dökümanları ve montaj sayfalarını resimlemek için ekran görüntüsü oluşturabilirler. WorkXplore 3D ayrıca kullanıcıların geniş hacimli görüntüleri kolayca yönetip, dağıtabilecekleri bir görüntü toplayıcıya sahip olmalarını sağlar.
res8
GİZLİLİK
WorkXplore 3D ile kullanıcılar bireysel çalışmalarını gizli tutabilirler.
res9
İŞBİRLİĞİ
WorkXplore 3D kullanıcılarının tüm tasarım ve üretim zinciri boyunca ürün yöneticileri, pazarlama, satış, dış imalat danışmanları, müşteriler tedarikçiler ve tüm proje üyeleri ile CAD modellerini kolayca paylaşmalarını sağlar.
res10
KARŞILAŞTIRMALI ÖZELLİKLER
WorkXplore 3D versiyonları hakkında daha detaylı bilgi için HEMEN İLETİŞİME GEÇİN!
 
http://www.workxplore-3d.com sitesinden çevirilmiştir
armada yazılım logo_küçük
 
 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir