SOLIDWORKS COMPOSER

Teknik İletişimlerinize Yenilik Ekleyin

1

Teknik İletişim

SOLIDWORKS® Composer, teknik olmayan kullanıcılar dahil olmak üzere kurumunuza, 3B CAD verilerini kullanarak en karmaşık ürünlerinizi bile net ve etkin bir şekilde resmeden dinamik grafik içeriği oluşturmada yardımcı olur. Basit ve sezgisel arabirimi; montaj talimatları, ürün kılavuzları, eğitim materyalleri ve pazarlama ekleri dahil çok çeşitli teknik iletişimin yanı sıra otomatik olarak güncellenebilecek içeriğe yönelik bilgilendirici grafikleri kolayca geliştirmenize yardım eden araçlar sunar.

Teknik iletişimlerinizin önemi

Ürünlerinizi geliştirmek için önemli miktarda zaman ve para harcıyorsunuz; ürünlerinizin üretim bölümünde doğru ve hızlı bir şekilde monte edildiğinden ve müşterilerinizin iyi bir ilk deneyim yaşadığından emin olmak istiyorsunuz. SOLIDWORKS Composer, tasarım sürecinin ilk dönemlerinde ürün iletişimleri oluşturmaya başlamanıza, iletişimleri güncel tutmanıza ve zamanında tamamlamanıza yardımcı olan araçlar sunar. Kullanımı kolay yazılım, en karmaşık verileri bile net bir şekilde sergileyen dinamik ürün görüntüleri ve animasyonları oluşturmanız için mevcut 3B CAD verilerini değerlendirmenizi mümkün kılar.
SOLIDWORKS Composer, ürün iletişimlerini oluşturma şeklinizi düzenlemeye yardımcı olur. Tasarım, analiz, teknik iletişim ve veri yönetimini kapsayan ve SOLIDWORKS ürün geliştirme çözümünün bir parçası olan SOLIDWORKS Composer, mühendislik veya CAD deneyimine sahip olmayanlar da dahil olmak üzere tüm çalışanlarınızın, üretim bölümü iş talimatlarından müşteri ve tedarikçi inceleme sunumlarına, ürün kılavuzlarına ve kurulum kılavuzlarına kadar uzanan çok
çeşitli iletişim materyallerinde kullanılmak üzere resimler, son görüntüler ve interaktif animasyonlar hazırlamasına
imkan tanır. Microsoft®, Adobe® ve diğer popüler yayıncılık yazılımlarıyla sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi sayesinde
SOLIDWORKS Composer çıktılarını kolayca ekleyebilirsiniz.
“ Parça veya montaj elemanlarının gelmesini bekleme zorunluluğundan kurtulmakla kalmadım, aynı zamanda normalden çok daha kısa bir sürede içerikleri bir araya getirebildim.”

— Rob Schwartz, Üretim Mühendisi, Arens Controls Company, LLC

2İnteraktif film şeritleri, ürüniletişimiyle ilgili üretime yönelik iş talimatları ve ürün kılavuzları dahil birçok yayında kullanılabilir.

SOLIDWORKS Composer Hepsini Bir Araya Getirmenize Yardımcı Olur

Bundan böyle teknik iletişim materyallerini ürün geliştirme aşamasına paralel olarak tasarlayıp hazırlayabileceksiniz; böylece belgeleriniz tasarım değişikliklerine ayak uyduracak ve ürününüzle aynı zamanda hazır olacaktır.
SOLIDWORKS Composer’ın sezgisel arayüzünü kullanarak ilgili bölgeleri vurgulamak ve belirli bileşenlere odaklanmak için tam denetimle yüksek oranda ayrıntılı 2B ve 3B grafikler oluşturabilirsiniz. Ayrıca interaktif eğitim kılavuzlarında ya da daha inandırıcı pazarlama sunumlarında kullanılmak üzere gerçekçi bir 3B ortamı oluşturmak için 3B interaktif animasyonları kolayca hazırlayabilirsiniz.
SOLIDWORKS Composer bütünleşik bir yapıya sahip olduğu için CAD modellerinde yaptığınız tüm değişiklikleri teknik iletişim materyallerinizde otomatik olarak güncelleyebilirsiniz. Artık belgelerinizin hem yüksek kaliteli, hem de doğru olduğundan emin şekilde ürünlerinizi daha hızlı pazarlayabilirsiniz.
SOLIDWORKS Composer resimleri ve animasyonları, montaj talimatlarını ve iş emirlerini basitleştirmede özellikle faydalıdır. Ürününüzün nasıl monte edilip onarıldığını 3B olarak doğrudan gösterebilir, hataları daha mağazadayken azaltabilir, yabancı dil engellerini ortadan kaldırabilir ve yerelleştirme maliyetlerini önemli ölçüde azaltabilirsiniz.
Ürünle ilgili tüm iletişimlerinizi, en yeni 3D CAD verilerinden doğrudan oluşturabileceğiniz ayrıntılı görsellerle daha güçlü ve etkili hale getirin.
3           4
SOLIDWORKS Composer hakkında daha detaylı bilgi için :
armada yazılım logo

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir