Türkiye İnovasyon Haftası 28-29-30 Kasım İstanbul

Değerli okuyucularımız, 28-29-30 Kasım tarihlerinde İnovasyon, Tasarım, Bilim, Teknoloji, Kent, Marketing, AR-GE, Eğitim, İş Dünyası ve Enerji konularında dünyaca ünlü liderler, CEO’lar, uzmanlar ve akademisyenler 3 gün süresince konferans ve paneller de bir araya geliyor.
İstanbul Kongre Merkezi / Taşkışlada gerçekleştirilecek olan 3 günlük etkinlikte Türkiye’nin en önemli AR-GE merkezlerinin geliştirdiği özel proje ve ürünler ziyaretçiler ile buluşacaktır.
Tüm Türkiye’de gerçekleştirilen 17 tasarım yarışmasından seçilen ödüllü tasarımlar İnovasyon haftası ziyaretçileri ile buluşacak.
inovasyon-haftasi
Tüm Türkiye’de İhracatımızda katma değerin arttırılması, yeni teknoloji ve üretim metotlarının üretim süreçlerine kazandırılması, üniversite-sanayi işbirliğinin güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilen AR-GE Proje pazarı yarışmalarından seçilen ödüllü projeler Türkiye İnovasyon Haftası boyunca sergilenecektir.
Türkiye İnovasyon Haftası’nın en dinamik katılımcıları üniversiteler olacaktır. 168 üniversiteden seçilen projeler karma bir sergi olarak etkinlikte yer alacaktır.
İnovasyon haftası etkinliklerine ücretsiz kayıt yaptırabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
http://www.turkiyeinovasyonhaftasi.com/tr/online-davetiye.html
Detaylı bilgi ve görseller için İNOVASYON HAFTASI bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.
Kaynak: cadcampedia.com

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir