CAMWorks 2014 kullanıma hazır!

Mühendislik çözümleri, hizmetleri ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren Geometric, kesintisiz entegrasyon için gerçek G-Kod simülasyonunu devreye alan yeni uygulamasını piyasaya sürmüştür.
CAMWorks 2014 katı tabanlı CNC proglama uygulaması gerçek zamanlı G-Kod simülasyonu eklenmesiyle tam makine simulasyonunu gerçekleştirmektedir.Veri yedekleme ve zaman tasarufu sağlayan CAMWorks 2014, SolidWorks 2014 desteğini de sağlamakta ve CNC programcı verimliliğinide artırmaktadır.
102813_camworks2014
Dönel Özellik Tanımlama Geliştirmeleri : Dönel profiller model üzerinden tanımlanıp tam ilişkilendirilmektedir. Taslaklarla ful ilişkilendirme yapılarak özellik tabanlı işleme, verimli ve hızlı program değişikliği ,sağlanacaktır. Ek olarak, dönel profillerin belirli açılarda seçimi fayda sağlamaktadır.
102813_camworks2014_1
Takım yolu simülasyonunda etkili inceleme : Takım yolları için vektör araçları, 5 eksen takım yolu ve adım boyunca kolayca analiz yapılmasını sağlar. Kullanıcılar WIP kullanarak start-up stok modeli kullanabilecek.
CNC otomasyon İyileştirmeleri : Tekrarlanan faaliyetleri azaltmak ve CNC programalam çıkışını hızlandırmak içim sistemlerin özelleştirilmesi ve otomatik hale getirilmesi sağlanmıştır. Bunu için 39 API iyileştirilmesi getirilmiş.
Basitleştirilmiş Sub-Spindle İşlemleri : kullanıcıların ihtiyaca göre rutin işlemler için özelleştirme yapabilmeleri sağlanmış.
102813_camworks2014_2
Detaylı bilgi için www.geometricglobal.com  bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.
http://www.tenlinks.com/news/PR/geometric/102813_camworks_2014.htm
Kaynak: cadcampedia.com

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir