SolidWorks Enterprise PDM 2014 Yayınlandı

SolidWorks Enterprise PDM 2014 yeni özellik ve geliştirmeleri ile yayınladı. En önemli geliştirmelerden biri referans diyaloglardan yeni bir değişken ekran seçenekleri belirlemek olmuştur. Referans/Ürün ağaçlarında gezinmek daha kolaylaştırılmıştır. Kullanıcı tarafından parça numarası, açıklama, vb gibi değişken sütunlar eklenebilmektedir.
EPDM2014
Bir ekran görüntüsü: Kullanıcı check-in, check out, içerik, nerede kullanılır gibi referans diyalog sütunlarını ekleyebilir.
Ayrıca, check-in, check-out ve durum değişiklik pencereleri en üstte görünecek şekilde ayarlanarak büyük montaj ağaçlarında kullanımı kolaylaştıran ve zaman kaybını azaltan bir arayüz sağlanmıştır. İstediği zaman tüm ağaç genişletilerek detaylar incelenebilir.
SolidWorks-Enterprise-PDM-20141
Diğer bazı özellikleri:
Programdan çıkışta otomatik silinen önbellek
Programa girildiğinde otomatik klasör önbelleği yenileme
Hızlı en son sürümü kontrol eder. ( eski sürüm parçaları ile montaj kaydederken kullanıcıları uyarır) ve SolidWorks Görev bölmesinde karşılaştırır.
Ücretsiz değişkenleri için iş akışı versiyon güncelleme (değişken dosya sürüm olarak güncellenir)
Esnek “son sürümü ile çalışma” obsiyonu. Bu yeni seçenek, kullanıcıların “her zaman en son sürümleri ile çalışması” nı sağlar.
Windows 8 ve Windows Server 2012 Desteği vardır.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yC53-gWVhj4&w=480&h=360] Microsoft Office Entegrasyonu
SolidWorks Enterprise PDM için Microsoft Office eklentisinin Beta sürümü artık kullanılabilir. Daha fazla bilgi için SolidWorks indirme portalındaki ayrıntılara bakın.
Türkçe Dil Desteği
SolidWorks Enterprise PDM için Türkçe kullanıcı arayüzü artık kullanılabilir.
CAD Eklentileri
Inventor View 2013 ve 2014
SolidWorks Enterprise PDM 2014, şu anda Inventor dosyalarının Inventor View 2013 ve Inventor View 2014 kullanılarak önizlenmesini desteklemez. Yerine dosyanın bit eşlem tabanlı bir görüntüsü kullanılır.
Detaylı bilgi ve görseller için solidworks-enterprise-pdm-2014 bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir