Bow & Drape özel 3D baskılı aksesuar yapmaya başlıyor!

Bow & Drape , moda pazarında aksesuarlar üreten ve hem fiziksel hemde online olarak bu ürünlerin satışını gerçekleştiren bir firma. Bu firma yeni bir yatırım kararıyla özel 3D baskılı metal aksesuarları internet üzerinden sipariş almak, üretmek ve satmak üzerine bir online site kurdular.
Bow-Drape-Shapeways-3d-printing-1
7 Farklı pirinç ve metal malzemeden üretilmesi düşünülen 3D baskılı modellerde kemer tokaları ilk etapta öncelikli olarak yapılıyor. Geometrik yay, filler, aslanlar, atlıkarınca atları, böcekler ve hatta ruj gibi birçok tasarımı bulabileceğiniz siteden kendi oluşturduğunuz tasarımları da ileri ki dönemde seçebileceksiniz. Her yeni sezonda yeni tasarımların ekleneceği de belirtiliyor.
Sitenin çalışma şeklinde; siteden istediğiniz tasarımı seçiyorsunuz. Seçtiğiniz tasarımın ücretini ödedikten sonra ürün 2 hafta içerisinde adresinize geliyor. Sitede ayrıca mevcut ürünleri satın almanızda mümkün. Siteyi incelediğimizde 3D baskı uygulamasına henüz yeni geçildiğini ve çok fazla seçenek olmadığını görebiliyoruz. Fakat bu tasarımların sayısı her geçen gün artacaktır. Sitedeki mevcut ürünlerin fiyatları $48- $148 arasında değişiyor.
 
Bow-Drape-Shapeways-3d-printing-2
Moda sektörünün, 3D yazıcı teknolojilerine çok hızlı adapte olduğunu bu haberlerle daha net görebiliyoruz.  İlerde bu sektörle ilgili daha fazla haber görürseniz şaşırmayın.
Siteyi ziyaret etmek ve daha fazla bilgi almak için :http://www.bowanddrape.com/clothing/shop/c/3D%20PRINTED
Kaynak:cadcampedia.com

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir