Bernd Breuckmann Ödülü – Tarama Projeleri için Çağrı!

Mükemmel fikirlerin yalnızca ileri teknoloji yardımıyla ile ortaya çıkmadığı, destek ve teşviğe verilen önemin fikir yaratımında oldukça önemli bir parametre olduğu fikrine inanan AICON ve Breuckmann, bu yolda ilerlemeye devam ediyor.  Sanat ve kültürel miras alanında 3B tarama projelerinin araştırma fikirlerine destek amacıyla, Breuckmann&AICON tarafından, kar amacı gütmeyen projelere verilen “Bernd Breuckmann Ödülü” de bunun en iyi göstergelerinden birisi.
aicon_84_main
Siz de Breuckmann tarayıcıları ile kültürel ve sanatsal miras alanında nasıl bir 3B tarama projesi gerçekleştirmek istediğinize dair fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Arkeoloji, sanat, tarih, paleontoloji ve diğer ilgili disiplinlerin alanında kar amacı gütmeyen bir proje fikri herkese açıktır. Özellikle bu ödül için öğrencileri ve genç araştırmacıları başvurmaya davet ediyoruz. Yarışmanın ödülü 1000 €. Araştırma çalışmaları için harcanan giderler, seyahat masrafları karşılanacak. Bununla birlikte projede kullanılmak üzere ödünç bir Breuckmann 3B tarama sistemi (nakliye ve sigorta dahil) de Meersburg/Almanya Breuckmann’da verilecek olan ücretsiz bir eğitim sonrası teslim edilecek. Projenin tamamlanmış hali ise rapor halinde Breuckmann web sitesinde yayınlanacaktır.
Proje fikirleriniz için [email protected] sitesine giriş yapabilirsiniz. Projelerin son teslim tarihi ise 15.10.2013’tür. Ödül veya başvuru süreci ile ilgili herhangi bir sorunuzda, yukarıda belirtilen e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.
Breuckmann jürisinin kazananı açıklayacağı tarih 31.10.2013 olarak açıklandı. Karar ise Kasım ayı içerisinde duyurulacaktır.
Büyüleyici ve zorlu 3B tarama projeleri fikirlerinizi almak için sabırsızlanıyoruz.Daha fazla bilgi ve ayrıntılı başvuru koşullarını burada bulabilirsiniz.
http://www.aicon3d.com/breuckmann-scanner/kunst-kultur/der-bernd-breuckmann-award.html

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir