3D Systems, TeamPlatformu Satın Aldı!

3D Systems ’in satın aldığı TeamPlatform, bulut tabanlı çalışan bir ortak tasarım ve proje yönetim sistemidir. Bu satın alma ile 3D Systems kendi ürünleri olan, Geomagic Solutions ve Cubify.com içerisine bu platformu entegre etmeye başlayacak ve bu ürünlerde bulut tabanlı yeni bir yaşam döngüsüne geçecekler.
outboard-rear-mix
TeamPlatform içerik olarak ürün tasarımı, mühendislik hizmetleri, birden fazla küçük ve büyük firmanın yüzlerce projeyi global ortamda yönetmesine izin veren bir yapıya sahip. Aslında bu bizim sürekli haberlerini yaptığımız diğer PLM sistemlerinden çokta farklı sayılmaz. Konsept olarak onlarla aynı yapıya sahip olduğunu söylemek çokta yanlış olmayacaktır.

TeamPlatform, Amazonun bulut tabanlı servisini kullanıyor. Bu servis ile birlikte hızlı ve kolay bir arayüze sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Zaten firmanın kendini anlatış biçimi de kolay ve hızlı kullanım üzerine konumlandırılmış.
Platform; IGES, Inventor, IFC, DXF, DWG, PDF, Excel, Word, PowerPoint, IFC, nokta bulutu tarama verileri, AVI, MP4, ve JPG dosya formatlarını destekliyor. Kullanıcılar, 3 boyutlu dataları, görüntüleyebilir, gezinebilirler. IFC görsel (bir AEC veri standart) ile, tam veri ve özel özellikleri ile TeamPlatform kullanılabilir.
Detaylı bilgi için tıklayınız
Kaynak: cadcampedia.com

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir