Kuş gibi Mouse ile tasarımda sınırlar kalktı (Go Bird)

Leonar3Do teknoloji tasarımcı-bilgisayar etkileşiminde yeni bir arayüz oluşturan alternatif tasarım aracı geliştirmiştir.
Leonar3do
Tasarımcının bilgisayar ile ilişkisi arasında yeni bir boyut açan bu teknoloji, gerçek bir 3D çalışma ortamı içine bilgisayar ve diğer cihazların 2D boyut dönüşümleri ile bilgisayarınızla birlikte herhangi bir 3D nesne ile gerçek etkileşim sağlamaktadır.
Tasarımcıların bilgisayar karşısında çalışırken gerçek 3D deneyimi yaşayarak nesnelerini oluşturabilir, görselleştirebilirler. Çekirdek teknolojisi ile entegre olan gerçekten sürükleyici VR deneyimi sunan entegre yazılım ve donanım platformudur.

Mouse iki bölümden oluşmaktadır;
1- 3D modellerini görmek polarize gözlük ve Leopoly olmak zorunda değildir,
2- 3D modeli düzenleme ve ekran komutlarını seçmek için Go Bird 3D “fare”. (Bu sisteme ek olarak gözlük konumu ve fare izlemek iki kızılötesi kameralar vardır.)
3D görüntü teknolojilerinin tasarım ortamlarına daha fazla girdiğini ve bu yönde teknolojilerin de hızla geliştiğini görüyoruz. Tasarımlarımızı daha hızlı ve etkili yapabilmek için değişik donanımları ve teknolojileri CADCAMPedia platformundan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
İlgili haberin detaylarına ulaşma için LEONAR3Do sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Kaynak: cadcampedia.com

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir