3D Yazıcılarla Kendinizi Minyatürleştirin!

3D Printer’ın kullanım alanları gün geçtikçe hızla artmaya devam ediyor! Tıp, Makine Sanayi, Aksesuar derken yaratıcılığın sınırlarını zorlayan 3D yazıcılar şimdi de insanları küçültüyor!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=POx6eWOr97I&w=640&h=360] Yazıcıların bulunmasıyla büyük bir matbaa devrimi yaşayan dünya teknolojisi bünyesine yeni bir devrim için yer açıyor. Birçok sektörde kullanılmaya başlanan üç boyutlu yazıcıların, her gün yeni bir haberle gündemdeki yerini korumayı başarıyor.

Tıptaki protez çalışmalardan tutun da, kişisel makineli tüfek, robot yapımına kadar bir çok alanda kullanılan 3D yazıcılar, Hamburg merkezli Twinkind adındaki bir şirketin yaptığı minyatür insanlar ile yeteneklerini bir kez daha göstermiş oldu. 3D yazıcıları deneyimli mühendisleriyle birleştirerek, müşterilerinin minyatür biblo halini yapan şirket, 1 haftalık sürede oldukça büyük bir ilgi gördü.
Bakalım üç boyutlu yazıcıların bir sonraki kullanım hangi sektörden gelecek ve bizleri şaşırtmayı bir kez daha başarabilecek mi?
Kaynak: Milliyet

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir