Hala WorkNC kullanmaya başlamadınız mı? İşte size kullanmanız için 10 Neden!

WorkNC için 10 neden
1.       Büyük yüzeyler
Büyük ebatlı ve yüksek sayıda yüzey ihtiva parçaları kolaylıkla açabilir, sorunsuzca çalışabilirsiniz.
2.       Kullanıcı Dostu
Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kısa sürede programı kullanmada uzmanlaşabilir, sadeleştirilmiş parametre sayfaları sayesinde programlama sürenizi aşağı çekebilirsiniz.
3.       Zamandan Tasarruf
Geliştirilmiş son teknoloji kaba takım yolları sayesinde High Speed takımyolları oluşturabilir bu yöntemler sayesinde kaba işleme süresini %80’e kadar düşürebilirsiniz.
4.       Hızlı Takımyolu Oluşturma
Otomatik delik delme sihirbazı sayesinde binlerce deliği aynı anda programlayabilirsiniz. Delikler için şablonlar oluşturabilir ve şablonlar sayesinde çok pratik bir şekilde punta, matkap bara, havşa ve delik büyütme takımyollarını aynı anda oluşturabilirsiniz. Klasik takımyolu kütüphanesi oluşturabilmesinin yanında, kütüphaneye tanıttığınız takımlara takım özelliklerinin yanında devir, ilerleme, paso değerleri rampa değerleri ve diğer birçok parametreyi tanıtabilir bu sayede takımyolu oluştururken hız kazanabilirsiniz.
5.       Çift yönlü Ara Kaba Takımyolu
Çift yönlü ara kaba takımyolları sayesinde ara kaba takımyollarınızda takımın havada geçirdiği süreler düşecek otomatik olarak işleme sürelerinizde aşağı çekilecektir.
6.       Benzersiz takımyolu düzenleme
Benzersiz takımyolu düzenleme seçenekleri sayesinde, takımyolu kırpma ve uzatma özelliklerini kolayca kullanabilirsiniz. Örneğin takımyolu kırpma işlemini yaparken bakış açınıza dik aldığınız takımyollarını eğrilerle, yüzeylerle veya direk takımyollarını seçerek kırpabilirsiniz. Lokal işlemelerinizi kolayca oluşturabilir, eğri yüzey ve düzlemlerle sınır alabilirsiniz.
7.       Paralel Hesaplama
Paralel hesaplama sayesinde aynı anda 8 Takımyolunu hesaplayabilirsiniz.
8.       Tutucuya özel ayarlama
Takım yollarını oluştururken tutucu özelliğini açarak takımyollarınızı tutucunuza göre hesaplayabilir, çarpma olabilecek pozisyondan kaçınabilirsiniz.
 9.       En Pratik Çok Eksen Çözümü
WorkNC dünyadaki en pratik çok eksen çözümüdür. 5 ve 4 eksen işlemeler için özel olarak hazırlanmış paket stratejiler sayesinde kolayca hedefinize ulaşabilirsiniz Auto5 özelliği sayesinde 3 eksen takımyollarını tek bir tuşla 5 eksenli takımyollarına çevirebilirsiniz.
10.   Simüle Edin
İş parçası analizleri sayesinde takımyolunu oluşturmadan önce parça derinlikleri, en küçük radyüsler ve ters açı analizlerini yapabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir