Öğrenciler ve Akademisyenler Müjde! SolidWorks 2013-2014 Eğitim Sürümü çıktı.

Geleceğin tasarım liderlerine SolidWorks Eğitim Sürümü desteği
Öğrencileri gerçek dünyaya hazırlamayı amaçlayan yeni bir 3D Tasarımlı Uygulama ve Ders Programı olan SolidWorks Eğitim Sürümü 2013-2014 piyasaya sürüldü. Geçtiğimiz yıl 6 bin 400 öğrenciye sertifika sağlayan program geleceğin tasarım liderlerini yetiştirmek için okullara ücretsiz lisans sağlıyor. Dünya çapında ise 25 binin üzerinde okul, SolidWorks’ün eğitim sürümünü etkin bir şekilde kullanıyor.
SolidWorks 2013-2014 Eğitim sürümü ile;  karmaşık tasarım görevleri basitleştirecek, öğrencilerin daha kolay ve daha hızlı modeller oluşturmasını sağlayacak. Kullanıcılar arasındaki işbirliğini genişletmeye yönelik geniş bağlantı sağlamaya yarayan  yeni işlevler içermektedir.

Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik (STEM) geliştirme için eğitmen öğrenme klavuzu ve dersleri hazır haldedir. Ek olarak, nitelikli okul öğrencileri tarafından kullanılmak üzere ücretsiz olarak SolidWorks Öğrenci Sürümü lisans verilmektedir.
Dassault Systèmes, tasarım projelerini başarıyla yürütmek için sağladığı destek araçları ile  mesleki becerileri artırmaya yönelik  My.SolidWorks uygulaması yardımıyla kullanıcılarının uzmanlık kazanmasını sağlamaktadır.

SolidWorks eğtimleri ile  sertifika alan ve iş arayan öğrenciler, potansiyel işverenler için önemli bir tanınma aracı olmuştur.
Dassault Systèmes 3DEXPERIENCE platformu ile güçlendirilmiş yeni eğitim sürümü aşağıdaki geliştirmeleri içermektedir.
SolidWorks Plastik – Öğrencilerin plastik parçası ve enjeksiyon kalıp tasarımı en erken aşamalarında üretim hatalarını tahmin ve önlemek için fikir verir.
SolidWorks Simulation Premium – mümkün olduğunca aynı koşullara tabi, gerçek dünya deneyimleri ile tasarımları yapar.
SolidWorks Flow Simulation – öğrencilerin sıvı akışı görselleştirmek ve birden fazla tasarım yapılandırmaları arasında analiz sonuçları karşılaştırmak için tasarımlarındaki karmaşıklığı ortadan kaldırır.
SolidWorks Sustainability – tasarım geliştirme sürecinde  mali ve çevresel etkileri değerlendirir.
Ayrıca;
SolidWorks Electrical – Mühendislik, robotbilim ve diğer disiplin dallarında olan öğrencilerin 2D sistem şemaları ile başlayıp 3D rotalama ve kablolama sayesinde ara bağlantı elemanları ile biten elektrik projeleri oluşturmalarını sağlıyor. Eğitim pazarı için de şu an ulaşılabilir durumda SolidWorks Electrical, SolidWorks Eğitim Sürümü’nden ayrı şekilde satılıyor.

SolidWorks Education Edition 2013-2014 temini için  local resellers bağlantısını kullanabilirsiniz.
Haber ile ilgili detaylı bilgileri için;  www.solidworks.com/education-edition-2013-2014 .

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir