SolidWorks Composer ile rekabette bir adım öne geçin!

SolidWorks Composer

SolidWorks Composer yazılımı, ürün geliştiricilere maliyette ve zamanda tasarruf sağlayan ve rekabet üstünlüğünü arttıran, yeni nesil 3B iletişimi sunar. SolidWorks Composer teknolojisiyle üretici kurumlar, varolan 3B CAD verilerinden faydalanarak teknik iletişimlerini düzene koyabilir ve daha etkili, daha ikna edici belgeler hazırlayabiliriler. Belgelerinizi hazırlamaya daha çabuk başlayabilir, onları daha çabuk güncelleyebilir ve ürün tasarımı ile birlikte tamamlayabilirsiniz, böylece maliyetlerinizi düşürür, piyasaya daha hızlı ulaşırsınız.

Paketler
SolidWorks belgeleme yazılımı varolan 3D CAD verisinden faydalanarak, eğitim gereçleri, montaj talimatları ve satış tanıtımları gibi dinamik teknik iletişimleri oluşturmanızı ve paylaşmanızı sağlar. Ürününüzü üretimden önce 3D resim ve animasyonlarla gösterebilirsiniz.
Mühendislik tecrübesi gerekmeden hızlı biçimde CAD verisi yakalayabilir ve tekrar kullanabilirsiniz. Tasarım değişiklikleri otomatik olarak güncellenir ve içeriğinizi ücretsiz görüntüleme uygulamasını kullanan herkesle paylaşabilirsiniz.

SolidWorks Composer
SolidWorks Composer yazılımı dinamik 3D teknik iletişiminizi, varolan ürün tasarım verinizi kullanarak düşük maliyetle ve hızlı olarak oluşturur.
SolidWorks Composer Sync
SolidWorks Composer Sync uygulaması SolidWorks Composer yazılımını kolayca bilgi güncellemesi yapılabilmesi için kurumsal sistemlerle ilişkilendirir.
SolidWorks Composer Player – Ücretsiz Uygulama
SolidWorks Composer Player içeriğinizi son kullanıcıya dağıtmanıza yarayan ücretsiz bir özelliktir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir